BEYKOZ MASÖZ BAYAN TELEFONU

Masaj yapan Masöz profili

Beykoz Masaj Salonları

İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz’da, işinde deneyimli profesyonel ekibimizle hizmet sunduğumuz masaj salonunda müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışı ile çalışıyoruz.

Şehrin koşuşturmalı hayatından ve iş stresinden biraz uzaklaşmak ve rahatlamak isteyen müşterilerimiz için farklı masaj teknikleri ile ihtiyaçlarını ön planda tutarak terapiler uyguluyoruz. En uygun masaj fiyatları ile temizliği, güvenliği ve sağlığı ön planda tutarak nezih bir ortamda bölge sakinleri kadar İstanbul’un her yerinden bizi tercih ederek gelen müşterilerimize kaliteli hizmet sunuyoruz.

Herkese Uygun Masaj Teknikleri

Personelimizin sihirli dokunuşları ile ihtiyaca uygun her türlü masaj tekniğini sunabildiğimiz salonumuzda, sağlıklı ve enerjik bir bedenle ayrılmanızı sağlıyoruz. Tüm İstanbul spa merkezleri arasında ayrı bir yer kazanmamızı sağlayan masaj teknikleri konusundaki uzmanlığımız ile oldukça fazla masaj fırsatları sunabilmekteyiz.

Bizler ilkelerimiz gereği müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu bedensel ve ruhsal bütünlüğü sağlayarak gündelik hayatlarına geri dönmeden ihtiyaçları olan enerjiyi kazanmalarını hedefliyoruz. İşimizi ciddiyetle ele alıp masajın binlerce yıla dayanan köklü geçmişiyle önemsenmesi gereken bir meslek olduğu inancıyla kaliteli hizmet sunuyoruz.

Uyguladığımız Masaj Teknikleri

Bedeni rahatlatmak ve enerji kazanmasını sağlamak amacıyla yapılan; modern masaj, relax masaj, aromaterapi masajının yanı sıra, kas gerginlikleri için uygulanan spor masaj, bölgesel masajlar ve tedavi amaçlı medikal masajlar alanında uzman masözler eşliğinde uygulanmaktadır.

Klasik bir masaj türü olan İsveç masajı ve oldukça popüler Thai masaj terapilerimiz ise Beykoz ve çevresindeki İstanbul spa merkezleri arasında bir numara olduğumuz masaj teknikleri arasındadır.

Yorum Yap

Giriş Yaptınız olarak to post a comment.

Kategoriler