UZMAN İSTANBUL MASÖZLER İLE MASAJ KEYFİ

Masaj yapan Masöz profili

Rahatlık Veren Masajlar

Masaj yaptırmadan önce önemli olan size uygun olan masajı öğrenmektir. Masaj artık bir trend haline geldi. Unutmayın ki uzmanlar tarafından önerilmeyen masaj size fayda etmez ve zararlı olabilir. Bu yüzden masaj yatırmadan önce profesyonel bir uzmandan yardım almalısınız.

Hawaii’de LOMİ LOMI Masajı

Bu masaj türünde deniz kenarına uzanıyorsunuz, palmiye ağaçları ve dualar eşliğinde size masaj yapıyorlar. Bu size pozitif bir enerji verir.  Çoğunlukla bu masajlar zaten sizi rahatlatmak için ve dinlendirmek için var.

SHIATSU Masajı

Forbes dergisinin araştırmasında en popüler masaj teknikleri arasında birinci sıraya oturdu. Bu masaj Japon kültüründen geliyor. Sıklıkla hastalanıyorsanız bu masaja gitmeniz gerek.

İsveç Masajı

SHIATSUN’unen büyük rakibi olan İsveç MasajıABD de en çok tercih edilen masaj idi. Bu masaj kasların gerginliğini azaltıyor. Konsantrasyonu atıldığı içinde tercih edilen masajlar arasında yer alıyor.

HOLİSTİK Masajı

Sporcu masajı olarak da bilinen HOLİSTİK Masajıağrıya iyi gelir, kaslardakigerginliği alır. Zaten anlamıyla da HOLİSTİK bütün odaklananlar anlamına geliyor.

Aromaterapi Masajı

Bu masaj çoğu yağın birleşmesiyle yapılan bir masaj türü. İçine birden fazla yağ karışımı olduğu için zaten adı da aromaterapi. Kış aylarında sinüzite iyi gelir.

İnsan vücudunda en çok rahatlık veren masajlar bunlar arkadaşlar. Gerçekten denemenizde fayda var. Kendinize en uygun masajı bulmalısınız. Sürekli stresli ortamlardayız insan vücudunu dinlendirmesi lazım gerekte. Müzik ruhun gıdasıysa masaj da bedeningıdası.

Yorum Yap

Giriş Yaptınız olarak to post a comment.

Kategoriler